14 Sebab Saya Setuju Kenapa Lapangan Terbang Antarabangsa Changi Layak Digelar World Best Airport!

683 Views in
Content AuthorCommunity ModeratorVerified UserYears Of MembershipStory MakerList MakerUp/Down VoterGallery Maker

Saya setuju! Saya setuju! Saya setuju!

14 sebab saya setuju kenapa Lapangan Terbang Antarabangsa Changi layak digelar World best airport,,Untuk kali ke 5, Lapangan Terbang Antarabangsa Changi telah di anugerahkan World best airport untuk kali ke 5 oleh Skytrax.

Saya sangat setuju dengan penganugerahan ini. Ini adalah antara 14 sebab nya.

(Artikel ini ditulis oleh Khairul Naeim Z)

#1 Lapangan terbang yang berkapet

Penggunaan kapet bukan sahaja menampakkan elegen tetapi juga nampak bersih dan mesra untuk orang yang mengalami masalah lutut

#3 Tempat untuk berdengkur pun ada

Kadang kala perjalanan yang panjang memerlukan kita tidur yang cukup. Di sini, anda jangan risau terdapat banyak tempat untuk berehat yang mesra untuk pendengkur. Hehe

#4 Movie jom !

Bagi yang terasa sangat boring, anda juga boleh menonton wayang. Cerita cerita yang dihidangkan juga menarik dan baru. Dik non jangan risau, masuk adalah percuma.

#5 Restaurant dibuka 24 jam

Terdapat banyak pilihan restaurant disini. Bagi penganut agama islam, jangan gundah gulana, terdapat banyak pilihan makanan yang halal. Apa yang penting, sediakan wang secukupnya.

#9 Tandas yang super super bersih

Percayalah , tandas di lapangan terbang ini amat bersih, kering dan wangi. Selepas anda menggunakan tandas anda boleh memberi maklumbalas tentang kebersihan tandas tersebut.