in

Warga Emas Ini Secara Kebetulan Telah Menjadi Vlogger Masakan Viral Sensasi

83 Views
Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserList Maker

Tamil man accidentally becomes viral food vlogger

This 62-year-old Indian man has accidentally become a social media sensation, after his filmmaker son began sharing videos of him cooking impressively elaborate meals outdoors in Tamil Nadu.

Publiée par SBS News sur Dimanche 2 septembre 2018

 

Lelaki India yang berusia 62 tahun itu secara tidak sengaja menjadi sensasi media sosial, selepas anaknya pembuat filem mula berkongsi video tentang dia memasak makanan yang menarik di luar rumah di Tamil Nadu.

View this post on Instagram

Chicken Biriyani Prepared by Daddy #villagefoodfactory #villagefoodfactoryofficial #daddy #daddyarumugam #deliciousfood #chickenbiriyani #foodlovers #foodfest #food #chicken #cooking #eat #lovelyfood #hotfood #vff #vffofficial

A post shared by Village Food Factory (@villagefoodfactoryofficial) on

Apa yang menariknya, Encik Arumugam memasak bukan hanya untuk dirinya dan keluarganya sendiri,bahkan dia banyak mengagihkan hasil masakannya kepada kejiranan sekitarnya.

Apakah pendapat anda tentang warga emas berhati besar ini? Semoga kita mengambil nilai pengajaran atas kebaikan yang telah di perlihatkan kepada kita.
  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.