in

Tarikan Deen Maju Menjadi-jadi

610 Views
Story MakerList MakerYears Of MembershipMeme MakerEmbed Maker

Dekat penang ni, mesti tak lain dan tak bukan, kalau cari makan tu, mesti cari nasi kandar, kan? Haha.. So, nak mencadangkan pencarian anda-anda semua salah satu nasi kandar best, famous and sedap giler kat penang ni, Nasi Kandar Deen Maju. Terletak di area pekan Georgetown jugak, tpi nak cerita jalan dia pon susah, nak mudahkan lagi, korang waze jer Deen Maju ni.

Restoran ni juga antara yang top juga kat penang, ya lah, ramai pelancong luar negara la, malah orang Malaysia yang jauh-jauh samada pegi bercuti ka, urusan kerja ambil kesempatan nak mai try Deen Maju nih. Sebab tu la kengkadang..eh,silap, setiap kali pergi Deen Maju ni mesti beratur panjang bejela.

So, apa yang best pasal nasi kandar Deen Maju nih?? Ada yang kata kari kepala ikan dia sedap. Ada yang kata sambal sotong dia sedap. Ada juga yang kata ayam goreng dia sedap. So mana satu ni kan?? Semua tu adalah benar belaka.

Semua lauk-lauk, sayur-sayur dekat Deen Maju ni memang sedap-sedap belako boh. Padu beb! Tetapi ikut juga la, lidah yang merasa macam-macam jenis orang, mngkin juga ada yang serba-serbi kurangnya. Tambahan pula harga dia pon, memang berbaloi,

Senangnya cerita, korang pergi cuba rasa Deen Maju ni, sekali rasa mesti puas hati punya. Tak puas lagi, tambah lagi.

Alamat : 170 Jalan Gurdwara, 10300 George Town, Penang

Waktu : 2.30 ptg – 11.00 mlm