in

Roti John Lagenda Seremban Yang Kena Anda Cuba

621 Views
Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserList Maker

Keistimewaan Ijan Burger

Sejujurnya, saya tidak pasti bagaimana dengan mudah untuk menyampaikannya… Apa yang boleh katakan adalah ianya ‘istimewa’ … Mungkin cara mereka memasaknya … Cara mereka menyiapkannya menghidangkannya … Lihatlah cara patties dimasak … Sangat sistematik dan bersih …

Mungkin kerana lapisan telurnya yang agak menggiurkan … Ia agak tebal dan anda dapat merasakan rasanya yang unik kerana ia mempunyai beberapa jenis rempah di dalam tidak seperti yang biasa yang anda beli dari pasar malam … Cuba lihat dengan teliti lapisan telur yang telah dikikis dari roti … tebal dan lazat …

Restoran ini agak popular di Seremban dan sentiasa boleh diakses oleh orang ramai. Terdapat banyak pilihan yang ditawarkan adalah ayam, daging lembu, biasa, dan mini john.

SEDAP DAN SANGAT DIREKOMENDASIKAN!

View this post on Instagram

Rabu 31 oktober 2018 _____________________ Assalamualaikum Hari ni kedai buka mcm biasa hujan hujan ni kene roti john panas panas ??? Nak order call atau wassap je akak okeh TQ? #seremban #senawang #paroi #bergerpilihan #rotijohnparoi??

A post shared by Roti John Paroi_ijan's Berger (@rotijohn_paroi) on

Rating

KELAZATAN : 4/5

ATMOSPHERE :3.5/5

SERVIS : 4/5

 

LOKASI – 408 Jalan Cenderawasih 2, Taman Paroi Jaya, 70400 Seremban, Negeri Sembilan
  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.