in

Roti Canai Celaru Alor Setar

914 Views
Story MakerList MakerYears Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserUp/Down VoterContent Author

Nama “Roti Canai Celaru” ni kalau hampa dengar pun mesti hairan kan, apa yang celarunya tentang roti canai ni ? Okay mai sini nak habaq.

Roti canai ni disediakan sama ja macam roti canai biasa, tetapi yang boleh jadi celarunya tu sebab ditambahnya pulak telur separuh masak kat atas roti, kemudian ditambah dengan kuah yang terdiri daripada Parpu Dal, kuah Sardin dan sambal tumis.

Sentiasa pilihan hati? Morning uguys ❤✌ #roticanaicelaru #foodmalaysia #foodporn #wanlegacylifestyle #lifestyle #ProgramSaving2017

A post shared by WAN (@wxnnn.co) on

Maka, terhasil lah Roti Canai Celaru yang memang sekali pandang pun sampai terliur dibuatnya. Lokasinya terletak berdekatan dengan Sekolah Menengah Teknik Alor Setar




  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.