in

7 Senarai Pasembur Yang Padu di Pulau Pinang

1,927 Views
Story MakerList MakerYears Of MembershipMeme MakerEmbed Maker

Open list
7 submissions already

Pasembur ni dah menjadi satu kebiasaan lah setiap kali kalau pergi ke Penang. Mesti kena rasa juga sekali seumur hidup pon takpa.

Ok, ni list antara pasembur yang best di Penang ni. Kalau rasa ada lagi tempat, yang best tapi tak dimention tu, hampa boleh tambah. Kot-kot la orang lain nanti boleh try plak apa yang hampa letak tu. Nak memudahkan hampa cari tempat-tempat ni nanti, waze jer.. hehe…

#4 Tammin Pasembur Rojak Sotong

Tempat :  270, Jalan Burma, George Town, 10250 George Town, Pulau Pinang

Masa : Setiap Hari, 8.00am-6.00pm (kecuali Isnin)

2 points
Upvote Downvote

submitted by

Add your submission

Image Text Embed

This field is required

Drop Images Here

or

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Get image from URL

Maximum upload file size: 2 MB.

Processing...

This field is required

e.g.: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Supported services:

Processing...




  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.