7 Senarai Pasembur Yang Padu di Pulau Pinang

17,043 Views in
Story MakerList MakerYears Of MembershipMeme MakerEmbed Maker

Pasembur ni dah menjadi satu kebiasaan lah setiap kali kalau pergi ke Penang. Mesti kena rasa juga sekali seumur hidup pon takpa.

Ok, ni list antara pasembur yang best di Penang ni. Kalau rasa ada lagi tempat, yang best tapi tak dimention tu, hampa boleh tambah. Kot-kot la orang lain nanti boleh try plak apa yang hampa letak tu. Nak memudahkan hampa cari tempat-tempat ni nanti, waze jer.. hehe…

#4 Kareem Pasembur Rojak

Tempat : Kareem Pasembur Rojak, Union Street, 10200 Penang. (Belakang dgn Bank Standard Chartered) 

Masa : Setiap Hari, 11.00 pg - 6.00 ptg (kecuali Ahad)

submitted by

#6 Gani Famous Pasembur

Tempat: 3,Medan Renong, Padang Kota Lama, Jalan Tun Syed Sheh Barakbah, George Town, 10200 Georgetown, Pulau Pinang

Masa: Setiap Hari, 11.00 pg - 2.00 pg

submitted by

#7 Hussain Pasembur

Tempat: Medan Renong, 29, Jalan Tun Syed Sheh Barakbah, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang

Masa: Setiap Hari, 11.45 pg - 12.15 tgh mlm

-2 points
Upvote Downvote

submitted by

Add your submission

Image Text Embed

This field is required

Drop Images Here

or

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Get image from URL

Maximum upload file size: 2 MB.

Processing...

This field is required

e.g.: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Supported services:

Processing...