7 Senarai Pasembur Yang Padu di Pulau Pinang

5,209 Views in
Story MakerList MakerYears Of MembershipMeme MakerEmbed Maker

Open list
7 submissions already

Pasembur ni dah menjadi satu kebiasaan lah setiap kali kalau pergi ke Penang. Mesti kena rasa juga sekali seumur hidup pon takpa.

Ok, ni list antara pasembur yang best di Penang ni. Kalau rasa ada lagi tempat, yang best tapi tak dimention tu, hampa boleh tambah. Kot-kot la orang lain nanti boleh try plak apa yang hampa letak tu. Nak memudahkan hampa cari tempat-tempat ni nanti, waze jer.. hehe…

#4 Pasembur @ Batu Lanchang Market Food Court

Tempat: Lintang Batu Lancang, Jelutong, 11600 George Town, Pulau Pinang (Gerai No. 8)

Masa :  Setiap Hari, 11.30 pg - 6.00 ptg

2 points
Upvote Downvote

submitted by

Add your submission

Image Text Embed

This field is required

Drop Images Here

or

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Get image from URL

Maximum upload file size: 2 MB.

Processing...

This field is required

e.g.: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Supported services:

Processing...