in

Jus Mangga Susu Kampung Baru Sedap Ooo

779 Views
Story MakerList MakerYears Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserUp/Down VoterContent Author

Jus manga semakin menjadi trending dan permintaan semaking meningkat sejak kebelakangan ini. Mungkin oleh kerana persaingan antara pengusaha kedai yang tak mahu kalah dengan memperkenalkan resipi-resipi power yang baru seiring dengan masa.

Terdapat sebuah kedai makan terkenal yang menyajikan jus manga susu di Kampung Baru, Kuala Lumpur iaitu di gerai Classic’s Seafood.

Rata-rata pengunjung yang pernah bertandang ke gerai ini memuji kelazatan jus manga susu yang memang sedap wehh. Harganya pula amat berpatutan iaitu RM 5 segelas.

Jus manga ini kalau dilihat dengan teliti ianya disediakan bersama kiub-kiub buah manga segar yang dipotong sama rata bersama jus yang memang mengiurkan. Fuhh rugi kalau korang tak try!!

Waktu operasi: 6 petang-2 pagi
  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.