in ,

Ambil bahan banyak-banyak, jadi Chef sendiri di Restoran

770 Views
Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserUp/Down VoterContent AuthorStory MakerList MakerEmbed MakerVideo Maker

Siapa nak fefeeling jadi chef masa kecik-kecik dulu, rasa mcm nak rasa masakan kat rumah sendiri tapi malas? Mai ler kedai ni ???. Layanan terbaik @Restoran Slim Pizza Padang Temusu Sungai Petani

Makan sampai berdarah perut, sengkak beb. Korang nak ambik apa pilih je, cheese nak boh 4kilo pon boleh ???

Harga jgn risau , bukan yahudi punya geng. Sorang RM18.00 ajaaaa ✌?✌?✌?

Korang tengok laaa gambar makanan dia ,mesti teliur kan? 

 

Confirm terliuq kan? Haa meh ramai-ramai ke Restoran Slim Pizza Padang Temusu. Lazat sehingga meleh air liuq.




  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.