in

Episod Attack On Titan Minggu Ini Ditangguh Akibat Ribut Taufan

268 Views
Story MakerList MakerYears Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserUp/Down VoterContent Author

Siri anime Attack On Titan dah sampai ke episod 47 pada 23 September lalu dan sepatutnya dijadualkan release episod baru pada 30 September iaitu pada hari ini. Tetapi, berita telah mengkhabarkan bahawa Jepun telah dilanda bencana alam dan hal ini telah menyekat penayangan episod baru AOT.

Sumber dari Crunchyroll telah update bahawa ribut taufan yang dikenali sebagai Typhoon Trami telah melanda negara Jepun pada hari ini sehingga terpaksa membatalkan penayangan episod terkini bagi siri anime tersebut dan ditunda ke minggu hadapan.

Jadi, bagi para peminat Attack On Titan, korang boleh tonton episod 48 “Bystander” pada minggu hadapan iaitu 7 Oktober 2018.
  • PENAFIAN: Semua hasil penulisan di laman web ZINE ini adalah hak milik penulis dan ZINE kecuali dinyatakan. Anda perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan pihak ZINE sekiranya anda ingin menyalin kandungan artikel ini ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari penulis asal dan ZINE dibenarkan dengan syarat tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat dan kesilapan maksud dari penulisan asal. Pihak ZINE sentiasa menghormati hak milik dan hak cipta pihak lain, termasuk artikel, gambar, muzik, video atau bahan lain yang digunakan dalam artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah, laporan, kesilapan kandungan, hakcipta atau pertanyaan mengenai artikel ini, sila gunakan borang laporan dengan klik butang 'REPORT CONTENT'.