Hati-hati Bawa Kekasih Hati ke Gelanggang Futsal, Kesan Buruknya Banyak

4,268 Views in ,
Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserUp/Down VoterContent AuthorStory MakerList MakerEmbed MakerVideo Maker

Membawa kekasih hati ke gelanggang futsal tentu sahaja idaman para lelaki terkini, katanya ingin meningkatkan tahap keyakinan dalam diri. Namun, tahukah anda situasi ini boleh bertukar menjadi bahaya untuk lelaki itu.

Perkara bahaya yang pertama adalah apabila pemain lain lagi handal lagi korang. Datang niat nak tengok kekasih hati membuat aksi sebaliknya kekasih hati orang lain yang difokuskan. Jangan pula selepas sahaja futsal tamat, kamu dah jadi single. Merana beb.

Kesan yang kedua ialah jika korang bercakap besar sebelum bermain. Sewaktu di dalam gelanggang, bola langsung tak disentuhnya. Parah. Awek alih mata tengok pakwe lain terus.

Yang ketiga, kekasih hati korang tu akan menarik perhatian semua lelaki disitu. Emosi korang akan jadi tidak stabil, malah perasaan ingin balik melonjak naik walaupun baru 2 minit permainan bermula.

Jadi, bagi korang yang rasa macho membawa kekasih hati bermain futsa, saya cadangkan batalkan hajat itu, Fokus kepada bola, bukan perempuan.

VIRAL : KOREA SELATAN TEWAS DITANGAN MALAYSIA, INI ALASAN SON HEUNG MIN